Loading...

Google, Waterloo

General Info

About the Project

Project Description

The new headquarters for Google’s Canadian engineering and development team features everything from micro kitchens offering snacks around the clock to a climbing wall. Unique work spaces and furnishings abound that reflect the science fiction and fantasy theme, including a blue library with a secret door and workspace – one particular book unlocks the secret room.

Scope

Electrical Engineering

Lighting Design

Final Budget

Primary Sector

Corporate/Commercial & Mixed Use

Retail & Commercial Interiors

Secondary Sector

Mixed Use

Client

Google

Architect

iN Studio

Project Team

Google, iN Studio

Staff Members

Rob Marcuzzi

Kevin Pattison

Project
Assiniboine Park Leaf Conservatory
Winnipeg, Manitoba Learn More
Project
FirstOntario Performing Arts Centre
St. Catherines, Ontario Learn More
Project
Women's College Hospital Redevelopment
Toronto, Ontario Learn More